Ännu en tävling

Hos LindaBlom kan du just nu vinna valfria converse skor från junkyard. Jag har längtat efter converse skor länge nu och tänkt köpa nu i vår så detta passade mig perfekt! Passa på att tävla du med. Tävlingen avslutas den 5/4.



Godmorgon onsdag!


Idag blev det lite sovmorgon. Jätteskönt! Det är sällan det händer på en vardag och att få sova till 06:30 istället för 05:15 gör stor skillnad! Tyvärr kunde jag inte sitta och njuta en latte till frukosten, det får bli i helgen istället.
Det är ingen sol idag, men det är härliga plusgrader och det känns verkligen i luften att det är vår. Idag bytte jag till min skinnjacka och stövletter och trippade med lätta steg till jobbet. Nu saknas bara en härlig sjal i våriga färger som pricken över i...
I kväll ska vi hämta Ellen på fritids och ta med henne till älsklingens föräldrar. Ser så fram emot att få gosa med henne i ett par timmar, trots att det är hennes pappas vecka!
Jag önskar dig en underbar onsdag!

 


Härliga tisdag!

Vaknade med ett leende på läpparna idag och det har stannat kvar hela dagen.
Fick en skön promenad till tåget i morse. Det ger en energikick! Det är härligt soligt väder och på lunchen var jag ute en sväng. Ännu en energikick med sol på näsan och vårvindar i håret! Lyxade dessutom till det med en liten påse godis efter lunchen - totalt onödigt egentligen, men väldigt gott!
Efter smarrig quornfärspaj till middag så gick älsklingen och jag en liten promenad hem till hans föräldrar och satt där och fikade resten av kvällen. Blåbärspaj är mums!


Tävlar

Jag är med och tävlar hos bloggen It's a House om bordslampan Sprida från EM möbler. Den är hur snygg som helst och skulle passa grymt bra i svart på byrån i hallen när vi flyttat!
Tävlingen avslutas 3/4 och nu är det bara att hålla tummarna!


Vårkänslor!

Vid lunch när jag skulle hämta posten stannade jag ute ca en halvtimma och pratade med en granne i solen. Hur skönt och vårlikt som helst!Termometern visar ca 8 plusgrader och solen värmde rejält. Det var underbart! Nu kan man nästan se hur snön försvinner.
Jag längtar efter att hänga in vinterjackan och ställa undan vinterskorna. Skinnjacka och stövletter - Ja tack!

Give me mer vår nu tack!


Födelsedag

Har egentligen ingen lust att blogga. Är inte på något vidare humör alls. Men iställer för att göra ett depp-inlägg så kom jag på att det finns ju faktiskt någo kul att blogga om trots allt:
Idag är det mammas födelsedag. Hon fyller 68 (eller var det 25?). Ellen och jag åker dit över helgen för att fira henne ordentligt.

Grattis på födelsedagen mamma!


Världens underbaraste!

Jag måste ha världens underbaraste älskling!
Jag har varit hemma och VAB:at med Ellen i tre dagar. Dessa tre dagar har han varit här varje dag, trots att han bor flera mil bort.
I måndags var han här med dricka och glass till sjuklingen som han hjälpt mig att handla. Igår var han här och myste och fikade i ett par timmar på kvällen. Idag kom han hit med ytterligare mjölk och dricka och sånt som tagit slut. Dessutom hade han med sig kinamat till oss. Mums!
I morgon åker han på en välförtjänt resa till fjällen. Hoppas han får det superkul, det kan han behöva!

Gardiner

Förra måndagen kom älsklingen med en present till mig, nämligen de gardiner från Svanefors som jag gått och dregglat efter. Det är texter från franska vinkorkar på en härlig knytgardin. Den finns också som ursnygg hissgardin, men den fungerar inte i vårt köksfönster eftersom det är så brett. Nu behöver vi bara lägga upp knytgardinerna till rätt längd när vi väl flyttat in och så är det klart!

Svanefors har massor av läckra gardiner, kuddar och annat. Jag har en känsla av att det kommer att köpas mer saker därifrån när vi väl flyttat in.

 


Om jag kunde drömma

Jaha, då har jag också fastnat i Twilight-träsket!
När vi handlade på ICA Maxi i helgen så köpte jag första boken Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Nu när jag varit hemma med en sjuk Ellen i två dagar så har jag nästan sträckläst den. Nästa tur till ICA så blir det helt klart att köpa resten av böckerna i serien! Hoppas mor och far stannar till där när de ämtat upp mig och Ellen i helgen, annars blir det en lång väntan...

Nu återstår bara att se filmerna också och se om jag fastnar för dem också. Får se om älsklingen också vill se eller om det får bli en kväll när jag har egentid. Vi gillar ju både True Blood och Vampire Diaries, så det är väl ganska så troligt att han vill se dessa också.

 


Vill ha inför flytten!

Det är mycket man vill ha till sitt nya hem... just nu är suget stort efter detta fat från Mateus (storlek 42 cm) i färgen ljusblå. Fatet skulle verkligen vara fint på soffbordet i vardagsrummet. Hint hint till alla som tänkt köpa inflyttningspresent! ;)

                   

Dessutom skulle den snygga kudden Block sitta som en smäck i fina Monza-soffan som redan finns att hämta hos Mio. Kudden är ännu snyggare i blått och turkos - såg den på Mio i helgen, men hittar inte på deras hemsida. SÅ snyggt med en enfärgad turkos eller limefärgad sidenkudde bakom... Priset var bra dessutom, bara 199 kr inklusive innerkudde.
Kökshandduken är från H&M och är klockren tillsammans med snygga gardinerna vi köpt till köket. Pris: endast 49:50. Den kommer garanterat att klickas hem inom en snar framtid! (Finns också snygg kudde med samma mönster för 99 kr - skulle kunna funka i vitt på sängen!)

 


Dove Visible Care

Jag har under en veckas tid fått förmånen att testa Dove Visible Care Renewing Cream Body Wash.

Konsistensen på duschtvålen är jättekrämig och den löddrar bra. Dessutom luktar den jättegott! Redan efter en vecka känns huden mycket mindre torr. Jag kommer definitivt att fortsätta att använda den!
Mitt betyg blir 5 ♥ av 5 möjliga!

Jag har fått möjligheten att testa eftersom jag är Buzzador. Som Buzzador får man utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Jag har till exempel fått testa allt ifrån Flux munskölj till Lätta smörgåsmargarin. Hur kul som helst!
Hur länge det dröjer innan man kommer med i sin första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl man passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får man besked om det.
Vill du också bli Buzzador? Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är leoanna): https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=leoanna  

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=leoanna&lang=SE


Mini-shopping

I början av förra veckan var jag och söta kollegan C ute på stan en liten sväng på lunchen. C skulle titta efter nytt läppglans, men hittade inte det hon letade efter. Istället hittade vi små söta "prover" på IsaDoras olika läppglans på Åhlens för "bara" 19 kr st.
Jag kom hem med 2 st 2,8 ml stora läppglans. Ett Moisturizing lip gloss nr 10 - Angora Pink och ett Express Star Gloss nr 54 - Reflecting Bloom.
Har testat båda och är riktigt nöjd. Jag brukar inte använda läppglans, men de här känns våriga och fräscha! Det är två olika formula men båda är riktigt bra.


En sån där dag...

Har en sån där dag ni vet... när man bara känner sig tom och oinspirerad och ledsen. När man känner sig frusen och bakis fast man inte druckit en droppe alkohol. När ingenting blir bra.
Trots att jag vaknade med en spinnande katt på magen och älsklingen sovande bredvid mig.
Trots att världen badar i solsken!
Trots att jag fick uträttat mina ärenden snabbt och smidigt på förmiddagen och kunde åka hem och bara gotta mig i lugn och ro resten av dagen medan älskingen är i garaget och roar sig med sina bilar.
Trots pizza till lunch, svullo-fika och chips framför en snyftig film. Tidsresenärens hustru var en riktig snyftare. I alla fall idag när jag är på det humöret. Både Eric Bana och Rachel McAdams är riktigt bra och SÅ vackra båda två! Har läst boken men filmen var ännu bättre! Om jag ska betygssätta den så får den 4 ♥ av 5 möjliga.
Har försökt vara lite huslig också för att känna mig duktig och kanske bli på bättre humör av det, men det funkade inte heller.
Kanske ska gå och lägga mig och vila en stund och se om jag blir på bättre humör av det eller om verkligen hela lördagen är förstörd!

Anna testar... Cloetta Good

Var på Hemköp på lunchen och hittade nya Cloettas Good chokladkakor. Beslöt mig för att testa den med Cashew och Tranbär. Den var riktigt god med hela tranbär och hackade cashewnötter. Fräscht och nötigt ihop med chokladen. Ett helt ok alternativ till Marabous klassiker frukt och mandel. Sedan är det ju ett stort + att den är Fairtrade-märkt dessutom! Fast när man läser innehållsförteckningen står det att endast 27% av totalvikten på 90 gram är Fairtrade-ingredienser. Det känns ju lite som falsk marknadsföring och gör att iallafall jag undrar vad som krävs för att få använda Fairtade-märkningen.


Det totala betyget blir 4 ♥ av 5 möjliga

 


Diva

Lördagen den 20 februari gjorde Diva sitt fartfyllda intåg i våra liv. Vi körde ett antal mil i snöovädret ner till Torsås, söder om Kalmar för att hämta henne. Ca 7 timmar tog resan tur och retur, men det var det värt!
Hon är ca 7 månader och världens sötaste katt, busig som bara den.
Lilltjejen är givetvis överlycklig, men även Johan har charmats av henne. Här ser ni mina älsklingar vid frukostbordet dagen efter hennes ankomst.


RSS 2.0